Over Belicht

5 jaar geleden, besloot ik te starten als fotograaf met mijn eigen zaak  ‘Belicht’.

Mijn passie voor architectuur, interieur en food fotografie is ontstaan  in mijn opleiding fotografie. Vanzelfsprekend, heb ik me, over de jaren heen, verdiept en  gespecialiseerd in deze sectoren. Mijn cliënten zijn voornamelijk architecten, interieurarchitecten,  projectontwikkelaars, vastgoedmakelaars, bouwbedrijven en restaurants.

Met trots zet ik bedrijven  ‘in the picture’ met kwalitatieve foto’s die  opvallen, inspireren en uitnodigen. Kortom, beelden die de wereld laten zien waar uw onderneming voor staat.

De meerwaarde  zit ook in professionele marketing en een unieke  profilering van elks. Heel graag zet ik dan ook uw projecten op de kaart met mooie foto’s om  van te genieten.

Het gebruik van verschillende materialen vind ik zeer boeiend. Het triggert het mij om materialen, texturen, vormen en lijnen vast te  leggen in een compositie.
Met oog voor het kleinste detail, in combinatie met mooi licht.
De beoogde beleving van de ontwerpers, interpreteren en laten samenvloeien  in een beeld is het ultieme doel om projecten succesvol te fotograferen. Maatwerk koppelen aan creativiteit en originaliteit zodat het  samenvloeit in harmonie is mijn doel.

Licht,  kleuren, details en   schoonheid weergeven in zijn totaliteit, is het  visitekaartje van  Belicht. Belicht gelooft dat we samen uw zaak tot een hogere niveau kunnen  tillen. met high end fotografie.

Met ‘Belicht’ maken we het waar.

error: Content is protected !!